Fiets4Daagse De Peel Nieuwsbrief

 

Fiets4Daagse De Peel van 18 t/m 21 juli 2023

 

Vier dagen fietsplezier over de mooiste routes door de Brabantse en Limburgse Peel, met keuze uit drie afstanden; 30km, 45km en 60km.

 

Meer info over de startplaatsen en starttijden vind je op onze website.

 

Bij online inschrijven krijg je bovendien korting op je inschrijfgeld. Inschrijven op de startlocatie blijft uiteraard mogelijk.

 
 

Zoals ieder jaar vind je uitgebreide toeristische informatie over de startplaatsen, hun omgeving en de fietsroutes in je programmaboekje met daarin de gebruikelijke stempelkaart. Deze info kun je bij wijze van voorpret al op onze website lezen.

 
 

De volledige tekst van het protocol vind je in ons programmaboekje. Uiteraard hopen we op rustig, zonnig en droog weer tijdens de fiets4daagse, maar je weet maar nooit.

 

Zelf kun je ook het nodige doen. Zorg voor voldoende lichamelijke conditie en een veilige fiets, goede zichtbaarheid, veilig weggedrag en ook met het dragen van een helm verhoog je de veiligheid voor jezelf.

 

 

Fietsen is gezond en gezellig en dat merk je aan je humeur. In de buitenlucht, op mooie rustige wegen en samen met veel andere fietsers verdwijnen de zorgen van alle dag en maak je het hoofd leeg. Het worden vier fietsdagen om heerlijk te genieten en op de pauzeplaatsen en na afloop samen met andere fietsers bij te kletsen. Bestuur en vrijwilligers ontvangen jullie graag. Tot 18 juli.