Entertainment Fiets4daagse Deurne 2016:

Tijdens de fiets4daagse welke gehouden wordt op 26, 27, 28 en 29 juli is er een groot aanbod van ontspanning/entertainment.

Voor de kinderen is er bij zalen van Bussel een knutselhoek, kinderspelen en springkussen Kinderen kunnen deelnemen aan een routequiz of een mooie knutselplaat maken, waar leuke prijsjes mee te winnen zijn.

Iedere dag wordt een kinder- en volwassenen loterij gehouden met als hoofdprijs op vrijdag een kinder- en volwassenen fiets!

Voor volwassenen is er een fotoquiz, ook hieraan zijn mooie prijzen verbonden.

Onderweg worden diverse traktaties aangeboden en bij de stempelposten zijn enkele leuke verrassingen te verwachten! Dinsdag 26 juli is er een stempelpost in het prachtige Klok en Peelmuseum in Asten Donderdag 28 juli is een speciale dag, er wordt, voor de 30 km. afstand, in dit jubileumjaar twee keer “aangelegd” bij het Toon Kortooms park, in samenwerking met de mensen van het park wordt dit een bijzondere dag vol met “historische ludieke accenten”!

Bij zalen van Bussel zijn diverse muzikale en/of andere optredens. Er is een gastenboek, waar deelnemers hun ervaringen in kwijt kunnen.

De entertainmentgroep van fiets4daagse Deurne wenst u een mooie zomer, en hoopt dat deelnemen aan de fiets4daagse en mogelijk bij stralend weer, een van de hoogtepunten mag zijn.