Van1 mei tot uiterlijk 3 juli 2019 kunt U weer voor-inschrijven en profiteren van een extra korting van  € 2,= per deelnemer.

(online of bij de diverse voor-verkoopadressen)


Sinds enkele jaren kunt u zich nog gemakkelijker inschrijven voor ons fietsevenement. Wij zijn nl een overeenkomst aangegaan met Veiligreserveren.nl
U rekent dan direct online af via de bekende betaalmethodes, print thuis direct uw ticket uit en neem dit ticket mee op de eerste dag van Fiets4Daagse De Peel om het daar te laten scannen.

Hier krijgt u de routebeschrijving (van de voor die dag gekozen afstand). Ook ontvangt u dan het programma-boekje (met daarin vermeld het aantal dagen dat u meefietst). Fiets4Daagse De Peel biedt de mogelijkheid om dagelijks een andere startplaats te kiezen van waaruit u wilt vertrekken.
(Opmerking: bij de voorinschrijving hoeft u dus nog niet aan te geven welke startplaats u kiest en/of welke afstand u wilt fietsen)

Bij Veiligreserveren kunt u altijd vertrouwd en veilig uw tickets kopen! Zij zijn het officiële ticketkanaal van Fiets4Daagse De Peel.

Om u in te schrijven.... KLIK HIER

Terug naar home