9 juli 2019
schrijf je nu in!

Routes Deurne dit jaar vol verrassingen

Variatie en verrassingen

Dankzij onze 40-jarige ervaring hebben wij interessante routes weten samen te stellen, die zelfs Deurnenaren zullen verrassen. Ons motto ‘fietsen voor iedereen’ zie je terug in gevarieerde routes, leuke activiteiten, traktaties en entertainment. Dit jaar sluiten wij aan bij een initiatief van de VVV en Gemeente Deurne. Onder de noemer ‘Deurne, palet van de Peel’ organiseren zij jaarlijks samen met ondernemers, kunstenaars en betrokken inwoners evenementen. Dit jaar heet dat; ‘klanken kleuren 2017’. Tonny Wijnands, onze troubadour, besteedt daar muzikaal extra aandacht aan. Hij praat verder dagelijks de fietsers binnen, die daarna op het terras dagelijks van livemuziek kunnen genieten.

Fietsen voor iedereen

Fietsen voor iedereen betekent dat wij voor alle doelgroepen aantrekkelijke routes en leuke verrassingen hebben. Ieder jaar zorgt een gemêleerd gezelschap van jong en oud, gezinnen, opa’s en oma’s met kleinkinderen voor veel dynamiek en gezelligheid. Wij doen al jaren ons best om kinderen deel te laten nemen. Het is fijn om te zien dat deze groep ieder jaar weer een beetje groter is. Hieronder een greep uit de activiteiten:

  • Kinderspelen met springkussen, een mini-treinopstelling, een kinderquiz
  • Route- en fotoquiz voor volwassenen, bezoekadressen onderweg (b.v. frambozenkwekerij), bezienswaardigheden (b.v. De Wiegermuseum), etc.
  • Dagelijks een dagloterij voor kinderen en volwassenen, met als hoogtepunt de slotmanifestatie op vrijdag.
NH1816 Verzekeringen
NTFU
NH1816 Verzekeringen
NTFU