Startplaats Meijel
Overzicht informatie

In memoriam Jac Beijers

Vol ongeloof bereikte ons op 12 augustus 2017 het bericht van het overlijden van Jac.
Het was al onwerkelijk te vernemen dat Jac de zondag na de laatst gehouden Fiets4Daagse De Peel was getroffen door een herseninfarct.
Daags tevoren had hij samen met ons nog d’n Binger en het Alexanderplein opgeruimd na weer een geslaagd fietsfestijn.

10 jaar geleden werd Jac gevraagd om voorzitter te worden van werkgroep Meijel. In eerste instantie was hij hier huiverig voor en heeft Jac een half jaar binnen de werkgroep over de schouders meegekeken waarna hij er volmondig ja tegen zij.  We hebben Jac leren kennen als een man van afspraken nakomen, kordaat handelen en stiptheid. Jac was "gröts" op zijn werkgroep en op de Fiets4Daagse.

Na tien jaar voorzitterschap wilde hij die taak gaan overdragen aan een ander.
Jac vertelde aan iedereen die het horen wilde dat hij met plezier en vol trots deze functie had vervuld maar dat hij komende jaren met echtgenote Ton weer mee wilde gaan fietsen in plaats van het te organiseren. 
Helaas heeft dat niet zo mogen zijn en is er nu een heel ander afscheid.
We kunnen Jac  niet meer persoonlijk bedanken voor zijn kundig leiding geven aan onze werkgroep en zijn grote inzet als vertegenwoordiger namens Werkgroep Meijel in het Algemeen Bestuur van Fiets4Daagse De Peel. 

Dit alles valt natuurlijk in het niet bij het onmetelijke verlies dat de familie Beijers nu heeft moeten incasseren.
Onze gedachten zijn bij Ton, kinderen, kleinkinderen en verdere familie en wij wensen hen veel sterkte toe, mede ook bij de verwerking van de ziekenhuisperiode van Jac waarin zij heen en weer werden geslingerd tussen hoop en vrees.

Wij,  leden en partners van Werkgroep Meijel van Fiets4Daagse De Peel, al onze vrijwilligers, het Algemeen Bestuur en de werkgroepen Deurne, Stiphout en Weert zijn "gröts", "gröts" en dankbaar dat wij Jac zo lang in ons midden mochten hebben.

Jac, hoi-je en bedankt!

===================================================================================

Op 19 mei 2018 heeft het Algemeen Bestuur van Fiets4Daagse De Peel Jac postuum benoemd tot "ERE-bestuurder van Fiets4Daagse  De Peel". Dit gebeurde tijdens een gedenkwaardige bijeenkomst in gemeenschapshuis d'n Binger in Meijel in het bijzijn van zijn vrouw Ton, kinderen, kleinkinderen en de Meijelse werkgroepsleden met hun partners.

Uitreiking oorkonde door  Voorzitter van het Algemeen Bestuur Paul van Sambeeck aan echtgenote van Jac, Ton Beijers.


  • Peel-en-Maas-electronics-2016
  • Kapelkeshof-2016
  • logo_oranjehotel
  • Omroep-PM
  • Peelfluiter---subsponser-2014
  • Frerichsoord
  • Nieuwehof-Camperplaats-2018---Meijel-afb.
  • Touringcarbedrijf-Ghielen-Beringe
  • Reijnen--2018---Meijel---afb.
  • peel-en-bos-neerkant