Vragen- en/of fotoquiz

Alle Routes:

De eerste 3 dagen van de F4D ontvangt iedere deelnemer een formulier voor deelname aan de vragen/fotoquiz.
De vragen/foto’s hebben betrekking op dat gedeelte van de routes, welke door iedere deelnemer  gefietst wordt; het formulier dient op de dag van deelname bij terugkomst , na voorzien te zijn van naam en (juiste) antwoorden, bij de organisatie ingeleverd te worden.

Op de vrijdag word(en) de prijswinnaar(s) tijdens de slotmanifestatie bekend gemaakt en dan zal een lokale zeer smakelijke prijs uitgereikt worden.

Onderweg
Elke deelnemer wordt bij vertrek dagelijks, getrakteerd op een versnapering.

Door de gunstige ligging van Weert, nabij de Belgische grens, is het land van de Bourgondiërs binnen fietsbereik en hier is het zeer goed vertoeven. Veel terrasjes met uiteraard Belgische streek bieren en/of een aangeklede kop koffie, hetgeen niet te versmaden is, zijn meer regel dan uitzondering. Ook de bekende en historisch typische Belgische plaatsen zoals Maaseik en Hamont-Achel  worden aangedaan. Niet te vergeten het fietsen langs het kanaal Bocholt-Herentals over de voormalige jachtjaagpaden die omgebouwd zijn tot voortreffelijke fietspaden die zelfs, doorlopen tot in Maastricht.

Vandaar dat wij gekozen hebben om 2 dagen door België te fietsen om u te laten genieten van het land van onze zuiderburen. De andere twee dagengaan de fietsroutes naar de uitgestrekte watergebieden van de Maas.

Entertainment
Startplaats Weert heeft zich tot doel gesteld om zeer aantrekkelijke routes aan te bieden, waar uiteraard kinderen aan kunnen deelnemen, maar er zijn geen specifieke kinderactiviteiten opgenomen in onze routes.

Slotmanifestatie
Alle deelnemers, die tijdens de F4D op zijn minst 3 dagen meegefietst hebben, ontvangen op vrijdag bij het afmelden een gratis lot, hiermee zijn vele prijzen te verdienen, waaronder als hoofdprijs een fiets.
Tijdens een gezellige slotmanifestatie op vrijdag middag zullen alle winnaars bekend worden gemaakt. Deze prijsuitreiking vindt plaats op het uitgebreide terras van de start- en finishplaats Weert, het clublokaal van voetbalclub Wilhelmina 08, en wordt omlijst door live-muziek.

Lidl Nederland - Lidl.nl
Huupkens IJs
Goeden Tweewielers
Huyskamer Daatjeshoeve
Hostellerie Munten
Wijnhuis Weert
Auto Greijmans
Lidl Nederland - Lidl.nl
Huupkens IJs
Goeden Tweewielers
Huyskamer Daatjeshoeve
Hostellerie Munten
Wijnhuis Weert
Auto Greijmans