18 juli 2023
schrijf je nu in!

FIETSVRIENDEN GEZOCHT

Wij zijn naarstig op zoek naar mensen die ons in WEERT willen ondersteunen tijdens Fiets4Daagse De Peel.

Als je van fietsen houdt is dit een geweldige gelegenheid om wat meer te doen met je hobby. Kom ons helpen om gedurende de Fiets4Daagse routes uit te pijlen en de opgehangen pijlen de volgende dag weer op te halen.

Het betreft de routes van 30 kilometer. Die worden steeds een dag tevoren uitgepijld. Met een maatje samen de fiets op om bijvoorbeeld op maandag, de op papier staande route van dinsdag, van duidelijke opgehangen pijlen te voorzien. Tegen dinsdagavond worden de pijlen dan weer opgehaald.

Zo geldt dat ook voor de woensdag, donderdag en de laatste dag, de vrijdag.

Voor de routes van 45 en 60 kilometer zijn er uitpijlers, maar er kunnen nog gemakkelijk een aantal fietsvrienden aan worden toegevoegd.

 

Laat je niet weerhouden en neem contact op met de voorzitter van onze werkgroep in Weert :

ED BIJMANS

Tel. 0495-542809 / 06-19540383

e-mail: weert@fiets4daagsedepeel.nl

 

Vertrek- en eindlocatie is bij Sportpark Wilhelmina ’08, Drakesteyn 08, 6006 AG Weert

We hebben jaarlijks meer dan 2500 deelnemers en we doen er alles aan om het de fietsers naar hun zin te maken met mooie fietstochten, zowel in ons Limburgse land, Brabant, maar ook zeker in het Belgische gedeelte van het Kempenbroek.

Wil je meehelpen om deze mensen een fijne fietsweek te bezorgen : MELD JE DAN AAN. Je bent hartelijk welkom!

 

N.B. de Fiets4Daagse De Peel wordt altijd gehouden in de eerste zomervakantieweek van de basisschool, van dinsdag t/m vrijdag. Dit jaar van 9 t/m 12 juli.

NTFU
NTFU