Veelgestelde vragen over deelname of tickets

Hieronder staan de meest gestelde vragen en antwoorden met betrekking tot deelname.

Veelgestelde deelname vragen

Kun je van de verschillende startplaatsen, van te voren, de richting van de fietsroutes inzien?

Alle (concept) routerichtingen voor 2023 kun je zien door: hier nu op te klikken.


Inderdaad kun je per dag kiezen of je wilt starten in bv. Deurne, Meijel of Stiphout afhankelijk van uw voorkeur voor de meest aansprekende route van die dag.

Voor alle (concept) routerichtingen 2023: hier nu op te klikken.


Ja, alle routes (30, 45 en 60 km) vanuit alle 3 de startplaatsen (Deurne, Meijel en Stiphout) zijn bepijld.


Voor informatie over bv. hotels, pensions, b&b’s, campings enz. kunt u kijken op bijgaande overzichtslijst, DIE VERSCHIJNT ALS U HIER KLIKT.

Ook kunt u contact opnemen met de 3 plaatselijke VVV’s van de 3 startplaatsen van Fiets4Daagse De Peel. Door hier te klikken verschijnt er een overzichtslijstje.

Maar kijk vooral ook eens bij onze regio-sponsors!


Antwoord: Nee, dit is wisselend wat betreft datum. Maar vast wat betreft tijdstip t.w. in de 1e week van de schoolvakantie in de zomer (regio Zuid) en wel van dinsdag t/m vrijdag.

  • In 2023: van di 18 t/m vrij 21 juli
  • In 2024: van di 09 t/m vrij 12 juli (voorlopige data)
  • In 2025: van di 08 t/m vrij 11 juli (voorlopige data)
  • In 2026: van di 14 t/m vrij 17 juli (voorlopige data)

Overzicht schoolvakanties Rijksoverheid.nl


Deze vraag wordt regelmatig gesteld. Belangrijk uitgangspunt hierbij is de gevaarzetting en de (borging van de) VEILIGHEID van de deelnemers, in relatie tot de mogelijkheden in aanbieden van geschikte routes voor een Fietsvierdaagse toertocht.

Vanwege dit VEILIGHEIDSASPECT kunnen wij deze zgn. “brede fietsen” niet faciliteren en zullen wij daarom alleen deelname aan F4D De Peel toestaan, met fietsen van een normale breedte.Meedoen blijft zo-wie-zo ieders eigen verantwoordelijkheid.

Per 2019 samenwerking F4D De Peel met BM4D (Bijzondere Mobiel 4Daagse) … ALLEEN IN MEIJEL…!

Iedereen kan nu in Meijel meedoen, of dat nu is met een handbike, ligfiets, scootmobiel, aankoppelfiets, met of zonder elektrische trapondersteuning.
De BM4D is juist bedoeld voor mensen die gebruik maken van een aangepast vervoermiddel. Ook hun begeleider(s) op de fiets, of ook met een aangepast vervoermiddel, zijn van harte welkom.

Voor alle verdere informatie en de inschrijfmogelijkheden van deze doelgroep zie de website: https://www.bijzondermobiel4daagse.nl/ (<klik hier>)

Tenslotte is het ook mogelijk om met een groep mee te doen, deels aan de BM4D, deels aan de reguliere F4D. De routes starten vanaf een gezamenlijk vertrekpunt (gemeenschapshuis D’n Binger)

Veelgestelde ticket vragen

Moet ik mijn ticket printen? Of mag ik deze op mijn smartphone laten zien?

Het is niet nodig om uw ticket te printen. Deze kunt u gewoon op uw smartphone aan de entree tonen en laten scannen. Net zo gemakkelijk en dat scheelt heel veel papier! Zorg ervoor dat bij het scannen uw schermhelderheid op maximaal staat.


Kijk altijd eerst even of de betaling gelukt is en of het aankoopbedrag is afgeschreven.

Het kan ook zijn dat de e-mail in de ongewenste email, spamfolder of in een andere emailmap terecht is gekomen. Tip: zoek op “Fiets4Daagse de Peel” in uw email. Mocht de email met de ticket niet te vinden zijn, neem dan contact met ons op.


Wij raden aan uw ticket online te kopen, mocht dit niet lukken dan kunt u terecht bij de dag-kassa’s op elke startplaats.

Voor meer informatie zie:

https://www.fiets4daagsedepeel.nl/deelname-info/
https://www.fiets4daagsedepeel.nl/inschrijven/

NTFU
NTFU