26 juli 2022

Veel gestelde vragen over deelname

Kun je van de verschillende startplaatsen, van te voren, de richting van de fietsroutes inzien?

Alle (concept) routerichtingen voor 2020/2021 kun je zien door: hier nu op te klikken.


Inderdaad kun je per dag kiezen of je wilt starten in bv. Meijel, Stiphout, Weert of Deurne, afhankelijk van uw voorkeur voor de meest aansprekende route van die dag.

Voor alle (concept) routerichtingen 2020/2021: hier nu op te klikken.


Ja, alle routes (30, 45 en 60 km) vanuit alle 4 de startplaatsen (Deurne, Meijel, Weert en Stiphout) zijn bepijld.


Voor informatie over bv. hotels, pensions, b&b’s, campings enz. kunt u kijken op bijgaande overzichtslijst, DIE VERSCHIJNT ALS U HIER KLIKT.

Ook kunt u contact opnemen met de 4 plaatselijke VVV’s van de 4 startplaatsen van Fiets4Daagse De Peel. Door hier te klikken verschijnt er een overzichtslijstje.

Maar kijk vooral ook eens bij onze regio-sponsors!


Antwoord: Nee, dit is wisselend wat betreft datum. Maar vast wat betreft tijdstip t.w. in de 1e week van de schoolvakantie in de zomer (regio Zuid) en wel van dinsdag t/m vrijdag.

  • In 2021: van di 27 t/m vrij 30 juli
  • In 2022: van di 26 t/m vrij 29 juli
  • In 2023: van di 18 t/m vrij 21 juli (voorlopige data)
  • In 2024: van di 09 t/m vrij 12 juli (voorlopige data)
  • In 2025: van di 08 t/m vrij 11 juli (voorlopige data)
  • In 2026: van di 14 t/m vrij 17 juli (voorlopige data)

Overzicht schoolvakanties Rijksoverheid.nl


Vaker is de vraag gesteld of mensen met een scootmobiel of handbike kunnen deelnemen. Al vele jaren doen er regelmatig mensen mee met een handbike en/of scootmobiel in al onze 4 startplaatsen. Het is wel zo, dat ZIJ geheel ZELFSTANDIG moeten zijn, omdat WIJ als organisatie BEPERKT zijn in ondersteuningsmogelijkheden (bv bij materiaalpech of lege accu). Meedoen blijft dus ieders eigen verantwoordelijkheid.

Per 2019 samenwerking F4D De Peel met BM4D (Bijzondere Mobiel 4Daagse) … ALLEEN IN MEIJEL…!

Iedereen kan nu in Meijel meedoen, of dat nu is met een handbike, ligfiets, scootmobiel, aankoppelfiets, met of zonder elektrische trapondersteuning.
De BM4D is juist bedoeld voor mensen die gebruik maken van een aangepast vervoermiddel. Ook hun begeleider(s) op de fiets, of ook met een aangepast vervoermiddel, zijn van harte welkom.

Ook kunnen deelnemers vanaf maandagavond t/m vrijdagmorgen overnachten op een mooie aangepaste accommodatie. Vraag naar de mogelijkheden bij info@bijzondermobiel4daagse.nl

Voor alle verdere informatie en de inschrijfmogelijkheden van deze doelgroep zie de website: https://www.bijzondermobiel4daagse.nl/ (<klik hier>)

Tenslotte is het ook mogelijk om met een groep mee te doen, deels aan de BM4D, deels aan de reguliere F4D. De routes starten vanaf een gezamenlijk vertrekpunt (gemeenschapshuis D’n Binger).
Ook de BM4D is in 2020 vanwege het coronavirus verplaatst naar 2021 en vindt nu plaats van dinsdag 27 t/m vrijdag 30 juli 2021.

NH1816 Verzekeringen
NTFU
NH1816 Verzekeringen
NTFU