9 juli 2019
schrijf je nu in!

Veel gestelde vragen over deelname

Kun je van de verschillende startplaatsen, van te voren, de richting van de fietsroutes inzien?

Alle (concept) routerichtingen voor 2019 kun je zien door: hier nu op te klikken.


Inderdaad kun je per dag kiezen of je wilt starten in bv. Meijel, Stiphout, Weert of Deurne, afhankelijk van uw voorkeur voor de meest aansprekende route van die dag.

Voor alle (concept) routerichtingen 2019: hier nu op te klikken.


Ja, alle routes (30, 45 en 60 km) vanuit alle 4 de startplaatsen (Deurne, Meijel, Weert en Stiphout) zijn bepijld.


Voor informatie over bv. hotels, pensions, b&b’s, campings enz. kunt u kijken op bijgaande overzichtslijst, DIE VERSCHIJNT ALS U HIER KLIKT.

Ook kunt u contact opnemen met de 4 plaatselijke VVV’s van de 4 startplaatsen van Fiets4Daagse De Peel. Door hier te klikken verschijnt er een overzichtslijstje.

Maar kijk vooral ook eens bij onze regio-sponsors!


Antwoord: Nee, dit is wisselend wat betreft datum. Maar vast wat betreft tijdstip t.w. in de 1e week van de schoolvakantie in de zomer (regio Zuid) en wel van dinsdag t/m vrijdag.

  • In 2019: van di 9 t/m vrij 12 juli
  • In 2020: van di 14 t/m vrij 17 juli (voorlopige data)
  • In 2021: van di 27 t/m vrij 30 juli (voorlopige data)

Overzicht schoolvakanties Rijksoverheid.nl


Vaker is de vraag gesteld of mensen met een scootmobiel of handbike kunnen deelnemen. De route-planners van Fiets4Daagse De Peel concentreren zich op de recreatieve fietsers met een normale gangbare fiets. Daarbij willen ze hele mooie en zo gevarieerd mogelijke routes aanbieden, die soms over onverharde wegen en/of fietspaden gaan en die soms met paaltjes versmald zijn om auto’s tegen te houden (of deels door bossen of heidegebieden voeren).

Tevens is het zo dat wij bij pech onderweg (denk aan lege accu scootmobiel en/of materiaalpech aan de handbike) geen adequate hulp kunnen bieden. Meedoen blijft dus ieders eigen verantwoordelijkheid.

Conclusie is dat wij als Fiets4Daagse De Peel geen garanties kunnen bieden dat de routes geschikt zijn voor mensen met een beperking die aangewezen zijn op een scootmobiel of een handbike.

Wij kunnen niet voor iedereen een omleiding gaan maken, maar als deze mensen toch mee willen doen aan onze fiets4daagse dan kunnen ze het beste ‘s morgens even informeren of en welke routes (30-45-60 km) toegankelijk zijn voor minder validen (en/of kunnen wij bij tijdige aanmelding eventueel een omleiding aangeven).

NH1816 Verzekeringen
NTFU
NH1816 Verzekeringen
NTFU