9 juli 2024

Overige Informatie F4D in 2024

Vertrektijden:

  • 30 km route dagelijks vanaf 10:00 tot 13:00 uur
  • 45 en 60 km routes dagelijks van 09:00 tot 13:00 uur

Bewijs van deelname

Sinds enkele jaren kunt u zich nog gemakkelijker online inschrijven voor ons fietsevenement.

U rekent online af via de bekende betaalmethodes, print thuis direct uw ticket uit en neem dit mee op de eerste dag van Fiets4Daagse De Peel om te laten scannen bij een van de drie startplaatsen t.w. Deurne, Meijel, of Stiphout. (Ook kunt u uw ticket gewoon op uw smartphone aan de entree tonen en laten scannen. Zorg ervoor dat bij het scannen uw schermhelderheid op maximaal staat).

Hier krijgt u dan ook de routebeschrijving (van de voor die dag gekozen afstand). Ook ontvangt u dan het programma-boekje (met daarin vermeld het aantal dagen dat u meefietst). Fiets4Daagse De Peel biedt de mogelijkheid om dagelijks een andere startplaats te kiezen van waaruit u wilt vertrekken.
(Opmerking: bij de voorinschrijving hoeft u alleen maar de startplaats voor de eerste dag aan te geven)

NOTE: Voor-inschrijven kan dus alleen nog online via deze website vanaf 1 mei 2024 (onze eerdere voorverkoopadressen komen daarmee ook te VERVALLEN).

ECHTER op de dag van vertrek is het op de startplaats zelf ook nog mogelijk een startbewijs te ontvangen, nadat er per pin of contant is afgerekend.

Inschrijving voor de Fiets4Daagse De Peel is persoonlijk. Het startbewijs is niet overdraagbaar. Het bewijs van betaling / deelname heeft u nodig om aan de Fiets4Daagse De Peel mee te kunnen doen. Op vertoon van uw legitimatiebewijs kunt u met uw startbewijs het programmaboekje afhalen en daarin staan o.a. de  stempelpagina’s.

Programmaboekje

Het programmaboekje ontvangt u op de eerste dag voor vertrek. De toeristische info (per dag) van alle 3 de F4D startplaatsen komen t.z.t. ook nog online te staan, zodat u deze vooraf al kunt lezen en dit medebepalend kan zijn in uw keuze op welke dag(en) u wilt starten vanuit welke startplaats.

Routebeschrijvingen

De gedetailleerde beschrijvingen 2024 ontvangt u dagelijks op de gekozen startplaats, nadat u een keuze gemaakt heeft welke route u die dag wilt fietsen (30-45 of 60km).

Op alle 3 startplaatsen wordt de mogelijkheid aangeboden om als Fiets4Daagse-deelnemer de routes met GPX te rijden…..!!! Deze kunnen dagelijks, voor vertrek, bij de door u gekozen startplaats worden gedownload.

Vanaf nu kan dat ook eenvoudig op je smartphone. Je moet dan wel een navigatie-app, bijvoorbeeld ‘Komoot’ en een QR-code scanner app op je smartphone hebben. Het is raadzaam om die vooraf op je smartphone te installeren. Heb je een navigatiesysteem van Garmin of Mio dan gaat het downloaden via een kabeltje wat iets meer tijd vraagt.

Loterij

Op elke startplaats wordt een loterij georganiseerd. Hebt u een herinneringsmedaille ontvangen, dan heeft u tevens een lot gekregen waarop u meedingt naar waardevolle prijzen, waaronder een FIETS (gesponsord door plaatselijke dealers). Om aanspraak op deze prijzen te kunnen maken moet u echter persoonlijk bij de betreffende verloting aanwezig zijn!

Finish

Op de vrijdag wordt het fietsevenement afgesloten met gezelligheid, de verloting van een FIETS en uitreiking van de herinneringsmedaille.
Rond 16.00 uur zal elke editie van de Fiets4Daagse De Peel op alle startplaatsen officieel worden afgesloten terwijl sommige nevenactiviteiten nog door kunnen lopen.

Herinnering

Iedere deelnemer ontvangt bij de start een fietsvlaggetje. Fietst u alle 4 dagen een route, dan ontvangt u op de slotdag een herinneringsmedaille.

Gezinstocht

De 30 km route is bij uitstek geschikt als gezinstocht. De kinderen kunnen onderweg deelnemen aan allerlei activiteiten. Uiteraard is deze tocht ook geschikt voor personen die graag een kortere afstand willen fietsen.

Overnachtingsmogelijkheden

De startplaatsen en het Peelgebied bieden vele mogelijkheden om te overnachten op bungalowparken, campings, B&B’s, in hotels, etc..

Kijk vooral eerst eens bij een van onze onze regio-sponsors…!

  • Voor een overzichtslijst overnachtingsmogelijkheden (klik hier)
  • of neem contact op met een van de  plaatselijke VVV’s (klik hier)

Mogelijkheden voor fietsenstalling

Deurne:  Op de startplaats, in afgesloten ruimte bij cultuurcentrum Martien van Doorne
Meijel:   Op de startplaats, In de Verstappenzaal van gemeenschapshuis D’n Binger
Stiphout:  Op de startplaats, in ruimte bij HAC (Helmondse Atletiek Club)
BELANGRIJK:  De fietsenstalling is GRATIS (geen aansprakelijkheid voor de organisatie)

Oplaadpunten E-bikes/electrische fietsen

  • Voor alle oplaadpunten in Nederland (klik hier) en selecteer “fiets” + vul de plaatsnaam in!

Aandachtspunt: Iedere deelnemer dient met een deugdelijke fiets en/of opgeladen E-bike aan de start te verschijnen.

Contact

NTFU
NTFU