Startplaatsen

Deurne


De kerkdorpen Helenaveen, Liessel, Neerkant en Vlierden vormen samen de gemeente Deurne. Een gemeente met de schoonheid en de rust van de peelgebieden, biedt u datgene wat u zoekt om ‘lekker-weg-in-eigen-land’ te kunnen zijn: cultuur, natuur, rust maar ook sportieve ontspanning en bruisende activiteiten.

Startplaats Deurne

Meijel


Meijel, Kruispunt in de Peel. Historisch gezien kan er maar een plaats aanspraak maken op deze toevoeging. Met “Peel” wordt bedoeld, het vroegere uitgestrekte hoogveengebied. Met “Kruispunt”, dat op oude kaarten uit 1692 van het Peelgebied in Meijel het enige kruispunt van wegen lag, omringd door moerassen.

Startplaats Meijel

Stiphout


Stiphout is een dorp en voormalige gemeente in Noord-Brabant, dat sinds 1968 deel uitmaakt van de gemeente Helmond. In 2005 werd gevierd dat het 850 jaar geleden voor het eerst in de bronnen werd vermeld. Sinds 1976 organiseert de gelijknamige stichting de Fietsvierdaagse De Peel met een startplaats in Stiphout.

Startplaats Stiphout

Weert


Weert, ook wel de ‘Poort van Limburg’ genoemd, is een bruisende stad omringd door natuur, rust en ruimte. Een gezellig koopcentrum met overdekt winkelcentrum, bijzondere monumenten, leerzame musea, leuke evenementen en schitterende natuurgebieden bieden u als bezoeker volop mogelijkheden.

Startplaats Weert

NH1816 Verzekeringen
NTFU
NH1816 Verzekeringen
NTFU