Routequiz

Op de eerste fietsdag ontvangen alle deelnemers een quizformulier voor de eerste 3 dagen, waarmee prachtige prijzen te winnen zijn.

Ingevulde quizformulieren kunnen tot vrijdag 12:00 uur in de daarvoor bestemde bus gedeponeerd worden.
Elke deelnemer mag maar één formulier inleveren!

Live muziek

Aan het eind van iedere dag kunt u genieten van live muziek, een glaasje en de gezellige drukte die er heerst op het sfeervolle terras van HAC (Helmondse Atletiek Club). Dagelijks is er om 17.00 uur voor alle deelnemers een gratis loterij met mooie prijzen.

Traktatie

Elke deelnemer wordt dagelijks, ergens onderweg getrakteerd op een heerlijke versnapering.

Onderweg

Op meerdere dagen zullen deelnemers de mogelijkheid hebben om langs de route bepaalde zaken te bezichtigen (zie vermelding op startplaats, in programmaboekje en routeformulier).

Gevaarlijke oversteekplaatsen in de routes zullen worden aangegeven door borden met de tekst: “GEVAARLIJKE OVERSTEEK, PAS OP!”

Herinnering

Alle deelnemers die, ongeacht de afstand, alle 4 dagen een tocht hebben volbracht, ontvangen op de laatste dag een herinneringsmedaille.
Of u alle 4 dagen heeft meegedaan kunt u aantonen met uw gestempelde deelnemerskaart.

Slotmanifestatie

Op vrijdag – aan het einde van de dag zal aan alle deelnemers die 3 dagen meegefietst hebben een gratis lot worden overhandigd, waar mooie prijzen aan verbonden zijn, met als hoofdprijs een fiets (gesponsord door enkele regionale fietszaken).

Tijdens de grandioze slotmanifestatie zullen alle prijzen bekend gemaakt worden met afwisselend live muziek, dit op het gezellige en sfeervolle terras bij HAC (Helmondse Atletiek Club).

Scherpenhuizen
VVV Helmond
Henk van Rooij
Weekkrant de Loop
5701 CrossMedia
Poeliersbedrijf Marjos
Bakkerij 't Bakkertje
Il Circo
Restaurant New Garden
Scherpenhuizen
VVV Helmond
Henk van Rooij
Weekkrant de Loop
5701 CrossMedia
Poeliersbedrijf Marjos
Bakkerij 't Bakkertje
Il Circo
Restaurant New Garden