Wanneer u start krijgt u een fietsvlaggetje en een uitgebreide routebeschrijving van de door u gekozen afstand. Ook krijgt u een programmaboekje wat tevens dient als stempelkaart.

Indien u minimaal drie dagen een (gestempelde) route heeft afgelegd ontvangt u op de slotdag een herinneringsmedaille.

Terrasjes

In en rondom de Markt in Deurne, tevens start & finish plaats voor Deurne, zijn volop terrasjes aanwezig waar u kunt genieten van een glaasje, muziek en de gezellige drukte die er heerst.

Muziek & Entertainment

Tijdens de start klinken 4 dagen de vrolijke noten van Manfred Spiller. Bij terugkomst is er op de Markt en op vrijdag bij het Cultuurcentrum de afsluiting van de dag. Onder het genot van een drankje en een hapje kunt u genieten van een muzikale afsluiting.

Activiteiten onderweg

Onderweg is er een aantal leuke bezienswaardigheden dat het bezoeken waard is. Per dag zijn er verschillende activiteiten waaronder een quiz en fotowedstrijd.

Traktaties

Dagelijks wordt bij de start en/of onderweg een traktatie verstrekt.

Slotmanifestatie

In een gezellige ambiance op het Martinetplein zullen de fietsers op de laatste fietsdag feestelijk binnengehaald worden.
De deelnemers die minstens drie dagen meegefietst hebben krijgen een gratis lot waar mooie prijzen mee te winnen zijn met als hoofdprijs een fiets (gesponsord door Manders Fietsen Deurne)
Deze loterij zal plaatsvinden om 17.00 uur.

NTFU
NTFU