27 juli 2021

Overige Informatie F4D in 2020

Vertrektijden:

  • 30 km route dagelijks vanaf 10:00 tot 13:00 uur
  • 45 en 60 km routes dagelijks van 09:00 tot 13:00 uur
  • DE F4D-2020 is i.v.m. coronavirus verplaatst naar 2021 (27 t/m 30 juli)

Bewijs van deelname

Sinds enkele jaren kunt u zich nog gemakkelijker online inschrijven voor ons fietsevenement. Wij zijn nl een overeenkomst aangegaan met Veiligreserveren.nl.

U rekent online af via de bekende betaalmethodes, print thuis direct uw ticket uit en neem dit mee op de eerste dag van Fiets4Daagse De Peel om te laten scannen bij een van de vier startplaatsen t.w. Deurne, Meijel, Stiphout of Weert.
Hier krijgt u de routebeschrijving (van de voor die dag gekozen afstand). Ook ontvangt u dan het programma-boekje (met daarin vermeld het aantal dagen dat u meefietst). Fiets4Daagse De Peel biedt de mogelijkheid om dagelijks een andere startplaats te kiezen van waaruit u wilt vertrekken.
(Opmerking: bij de voorinschrijving hoeft u dus nog niet perse aan te geven welke startplaats u kiest en/of welke afstand u wilt fietsen)

Dus bij Veiligreserveren kunt u altijd vertrouwd en veilig uw tickets kopen! Zij zijn sinds enkele jaren het officiële ticketkanaal van Fiets4Daagse De Peel.

Voorinschrijvers bij de voorverkoopadressen (van 1 mei t/m uiterlijk 08 juli 2020) of op de startplaats zelf (op de dag van vertrek nog mogelijk) ontvangen het startbewijs nadat contant is afgerekend.

Inschrijving voor de Fiets4Daagse De Peel is persoonlijk. Het startbewijs is niet overdraagbaar. Het bewijs van betaling / deelname heeft u nodig om aan de Fiets4Daagse De Peel mee te kunnen doen. Op vertoon van uw legitimatiebewijs kunt u met uw startbewijs het programmaboekje afhalen en daarin staan oa de  stempelpagina’s.

Inschrijfadressen

(hier kan men voorinschrijven vanaf 1 mei 2021)

Deurne:   Boekhandel Hub Berkers, Stationsstraat 42, tel. 0493-315813
VVV Deurne, Markt 14, tel. 0493-323655 (www.vvvdeurne.nl)

Meijel:     VVV/Peelpunt Meijel, Raadhuisplein 8, tel. 077-7800199 (website <klik hier>)
Toeristisch Informatie Huis Panningen, Raadhuisplein 4, tel. 077-3077459

Stiphout: Café ’t Aambeeld, Dorpsstraat 38, tel. 0492-537035
VVV Helmond, Watermolenwal 11, tel. 0492-522220                                                                                                                        DA Drogisterij van Leuken, Dorpsstraat 58e, tel. 0492-523628

Weert:     Bruna VVV, Markt 11, tel. 0495-534211

Overzicht websites van bovengenoemde  VVV’s

Programmaboekje

Het programmaboekje ontvangt u op de eerste dag voor vertrek.

Routebeschrijvingen

De gedetailleerde beschrijvingen 2020 ontvangt u dagelijks, nadat u een keuze gemaakt heeft, op de betreffende startplaats.

Op alle 4 startplaatsen de mogelijkheid aangeboden om als Fiets4Daagse-deelnemer de routes met GPS te rijden…..!!! Deze kunnen dagelijks, voor vertrek, bij de door u gekozen startplaats worden gedownload.

Loterij

Op elke startplaats wordt een loterij georganiseerd. Hebt u een herinneringsmedaille ontvangen, dan heeft u tevens een lot gekregen waarop u meedingt naar waardevolle prijzen, waaronder een FIETS (gesponsord door plaatselijke dealers). Om aanspraak op deze prijzen te kunnen maken moet u echter persoonlijk bij de betreffende verloting aanwezig zijn!

Finish

Op de vrijdag wordt het fietsevenement afgesloten met gezelligheid, de verloting van een FIETS en uitreiking van de herinneringsmedaille.
Rond 16.00 uur zal elke editie van de Fiets4Daagse De Peel op alle startplaatsen officieel worden afgesloten terwijl sommige nevenactiviteiten nog door kunnen lopen.

Herinnering

Iedere deelnemer ontvangt bij de start een fietsvlaggetje. Fietst u alle 4 dagen een route, dan ontvangt u op de slotdag een herinneringsmedaille.

Gezinstocht

De 30 km route is bij uitstek geschikt als gezinstocht. De kinderen kunnen onderweg deelnemen aan allerlei activiteiten. Uiteraard is deze tocht ook geschikt voor personen die graag een kortere afstand willen fietsen.

Overnachtingsmogelijkheden

De startplaatsen en het Peelgebied bieden vele mogelijkheden om te overnachten op bungalowparken, campings, B&B’s, in hotels, etc..

Kijk vooral eerst eens bij een van onze onze regio-sponsors…!

  • Voor een overzichtslijst overnachtingsmogelijkheden (klik hier)
  • of neem contact op met een van de  plaatselijke VVV’s (klik hier

Mogelijkheden voor fietsenstalling

Deurne:  Op de startplaats, in afgesloten ruimte achter zalen van Bussel
Meijel:   Op de startplaats, In de Verstappenzaal van gemeenschapshuis D’n BInger
Stiphout:  Op de startplaats, in de zaal van café-zaal ‘t Aambeeld
Weert:  Op de startplaats, in de kleedkamers van sportpark Wilhelmina ‘08
BELANGRIJK:  De fietsenstalling is GRATIS (geen aansprakelijkheid voor de organisatie)

Oplaadpunten E-bikes/electrische fietsen

  • Voor alle oplaadpunten in Nederland (klik hier) en selecteer “fiets” + vul de plaatsnaam in!

Aandachtspunt: Iedere deelnemer dient met een deugdelijke fiets en/of opgeladen E-bike aan de start te verschijnen.

Contact

NH1816 Verzekeringen
NTFU
NH1816 Verzekeringen
NTFU