9 juli 2024
schrijf je nu in!

Een toevallige ontmoeting met… F4D-deelnemers uit België !

Zoals ieder jaar ontdekken we weer opvallende deelnemers aan onze Fiets4Daagse De Peel en proberen dan met hen in gesprek te komen. Dit jaar betreft het Arie en Suzan Vercauteren.
Arie en Suzan komen speciaal voor onze Fiets4Daagse helemaal uit België. Om precies te zijn uit de gemeente Temse (ca. 30.000 inwoners). Temse is gelegen in het noord-oosten van de provincie Oost-Vlaanderen aan de linkeroever van de Schelde tussen Sint-Niklaas en Bornem.

Arie en Suzan doen dit jaar 4 dagen mee met Fiets4Daagse De Peel. Dagelijks fietsen ze de 60 km routes vanuit de startplaats Meijel.  Ze verblijven dan op camping Frerichsoord. Ze zijn vol lof over de organisatie. Wij krijgen van hen een 9+. Met name de duidelijke bepijling van de fietsroutes en de aandacht voor de veiligheid van de fietsers (o.a. verkeersregelaars) valt hen op. Wat hen en ook ons nog opvalt is, dat zij tijdens dit Nederlands fietsevenement, de enige deelnemers zijn met een fietshelm op.

Vorig jaar hebben ze ook al meegedaan met onze Fiets4Daagse De Peel. Toen vanuit de startplaats Deurne. Volgend jaar willen ze starten vanuit Stiphout of Weert. Jaarlijks doen ze in België ook mee met de fietsvierdaagsen van Roeselare en van Lanaken.

Tot slot wensen wij Arie en Suzan heel veel fietsplezier en nog een aangenaam verblijf toe in onze mooie Peel-regio en zeggen “tot ziens” komend jaar tijdens de 42e Fiets4Daagse De Peel, welke dan gehouden zal worden van dinsdag 18 juli t/m vrijdag 21 juli 2017.

NTFU
NTFU