F4D van 3-sterren naar… Predicaat: Extra goed geregeld

Huidige 3 Sterren

Fiets4Daagse de Peel heeft van de Nederlandse Tour en Fiets Unie (NTFU) enkele jaren geleden de hoogste waardering voor een fietsevenement gekregen. Trots als we zijn op die 3-sterren, doen wij er alles aan om dit iedere keer waar te maken.

Naar jaarlijks beoordelen

Het sterrensysteem gaat per volgend jaar veranderen. In plaats van nu een eenmalige toekenning gaat de NTFU jaarlijks toetsen hoe toertochten zijn geregeld. Ook wij als F4D de Peel worden dan beoordeeld of we het nog altijd uitstekend doen. Dat is een prima gedachtegang waar wij blij mee zijn. De NTFU zal onder andere deelnemers aan onze F4D enquêteren, onze communicatie beoordelen, de veiligheid van de routes onder de loep nemen en zo meer. Uiteindelijk rolt daar dan een beoordeling uit en wij hopen en verwachten dat wij ook dan de hoogste kwalificatie halen. Ons team van vrijwilligers is daar hard voor aan het werk.

Jij kunt meedoen

Bij de enquête kunt jij je mening geven en we hopen dat jij ons daarbij een hoge score geeft als je een positief oordeel over onze F4D hebt. Heb je opmerkingen waar wij ons voordeel mee kunnen doen, dan kun je ons dat sowieso tijdens de F4D-dagen laten weten. Wij zijn altijd blij met feedback, een aansporing om het nog weer beter te gaan doen. Wij hopen hier op jullie medewerking en loyaliteit.

NTFU
NTFU