9 juli 2024

Het geheim van Fiets4Daagse De Peel 2023: ”Beleving!”

Deze “Beleving!” was voor de meer dan 850 gestarte deelnemers in Meijel al direct merkbaar. Op de Berkenheg werden ze blij verwelkomt door Mascotte Willum. Ook konden ze met Willum op de foto, die ze ter plekke  meekregen als herinnering aan deze F4D-dag. Tevens werden de fietsers nog verrast met een gratis uitgedeeld “appeltje voor de dorst”. Hierna ging het, onder een vrolijk zonnetje, al fietsend verder over rustieke wegen, op zoek naar andere “belevingen” die men onderweg nog zou tegenkomen.

Mede daardoor heeft Meijel (nog) geen last van gebrek aan vrijwilligers vlgs. PR-man Lei Thijssen.  „Ons geheim? Eén woord: beleving! Die is hier enorm. Onder de vrijwilligers, de deelnemers, maar ook de inwoners. “Waor Méél gröts op is” luidt een gevleugelde uitdrukking in ons dorp. Nou, de fietsvierdaagse valt daar zeker ook onder.

FOTO: Kleinkind Fenna Vissers met oppas-oma Miriam en haar zus Marleen van Bommel, op de foto met Mascotte Willum (met dank aan Angelique en Driek van promotieteam Peelgeluk Meijel >klik hier)

FOTO: “een appeltje voor de dorst”   <klik hier>

Al dertig jaar in Meijel de startplek voor de Fiets4Daagse De Peel. Honderden fietsers komen deze week naar het Peeldorp. Het succes volgens de organisatie? “De saamhorigheid”

Voor een artikel inclusief filmpje hierover

van Omroep PenM <KLIK HIER>

 

NTFU
NTFU