9 juli 2024

Voorzitterswissel bij Fiets4Daagse De Peel per 5 okt. 2023

Tijdens een speciale bijeenkomst in Stiphout met o.a. alle DB-leden van de Fiets4Daagse werkgroepen uit Deurne, Meijel en Stiphout, vond afgelopen donderdagavond 5 oktober een voorzitterswissel plaats.

Na ruim 8 jaar voorzitterschap van het Algemeen Bestuur van de stichting Fietsvierdaagse De Peel, droeg Paul van Sambeeck (Stiphout) de voorzittershamer over aan Hubert Vos uit Meijel.

Hubert Vos kennen velen nog als burgemeester van o.a. Meijel (1993-2003) en Asten, waar hij na 8 jaar op 15 januari 2021 met pensioen ging. Daarna kennen velen hem ook als voorzitter van de stichting, die het Oud Limburgs Schuttersfeest (O.L.S.) in Meijel in juli 2022 organiseerde.

Mede door zijn affiniteit met fietsen, nu als dagelijkse ontspanning bij TWC de Velo en destijds als bestuurder bij de K.N.W.U. wil hij zich de komende jaren nog als vrijwilliger nuttig maken en inzetten voor de hele “peelgemeenschap”. Onder zijn voorzitterschap zal de 47e Fiets4Daagse De Peel weer gehouden worden van dinsdag 9 t/m vrijdag 12 juli 2024.

*voor enkele foto’s welke tijdens de avond van deze voorzitterswissel zijn gemaakt: KLIK HIER

*voor artikel in weekkrant De Loop “F4D De Peel neemt afscheid van AB-voorzitter Paul van Sambeeck:  KLIK HIER

NTFU
NTFU