9 juli 2024
schrijf je nu in!

Fietsvierdaagse Deurne 2019 succesvol

Meer dan 2800 deelnemers!
De organiserende werkgroep van Fietsvierdaagse de Peel Deurne kijkt met meer dan 2800 deelnemers terug op een succesvol verlopen editie van 2019. Zelfs de weergoden werkten mee en dan nemen we een iets mindere vrijdag graag op de koop toe. De mooie routes, leuke bezoekbedrijven en amusant entertainment leidden tot enthousiaste reacties van de deelnemers.

Samenwerking met agrariërs
Evenals vorig jaar waren er dit jaar diverse agrarische bezoekbedrijven in de route opgenomen. Zo waren er bij de familie Vogels bijvoorbeeld levensechte waterbuffels te bezichtigen. Met name voor de kinderen een ware belevenis.

Deurne uit de kunst
Deurne Palet van de Peel heeft dit jaar als thema “Deurne uit de kunst”. Op diverse momenten tijdens de vier dagen kwam het thema duidelijk aan bod. Zo werd bij Marjan van Rooij een bezoek aan koeien en kalfjes met het bezichtigen van kunst gecombineerd.

Sponsorbijdrage NH1816
Hoofdsponsor van Fietsvierdaagse de Peel NH1816 stelt naast een financiële bijdrage aan de organisatie ook een bedrag ter beschikking aan een goed doel. Dit jaar was dat goede doel Veilig Verkeer Nederland (VVN). Bestuursleden Gerard Boerkamps, Ad van de Corput en Gerda Zweden van VVN afdeling Deurne namen uit handen van Thijs van de Mortel (van de Mortel verzekeringen, hypotheken en regiobank Venray) namens NH1816 een cheque van € 1500 in ontvangst.

De loterij
Dagelijks werd er bij Zalen van Bussel een loterij gehouden waarbij vele prijzen te winnen waren. Op vrijdag, de laatste dag van de Fietsvierdaagse, bereikte de loterij haar climax. Ieder jaar worden er door Koninklijke Gazelle en Manders Fietsen Deurne een kinderfiets en een fiets voor een volwassene ter beschikking gesteld, zo ook dit jaar.

De kinderfiets werd gewonnen door Fleur Munsters uit Deurne.

De “grote” fiets werd gewonnen door Jan Goossens uit Meijel.

Dankjewel
Werkgroep Deurne bedankt bij deze alle vrijwilligers en sponsors voor hun inzet en bijdrage. Zonder jullie zou een dergelijk evenement niet mogelijk zijn! Ook worden de Gemeente Deurne en Zalen van Bussel bedankt voor hun voortdurende medewerking. Tot slot worden alle deelnemers bedankt. We hopen jullie in 2020 weer terug te zien in de 45ste editie van Fietsvierdaagse de Peel in Deurne.

NTFU
NTFU