9 juli 2024

Fietsvierdaagse Deurne 2023 wederom geslaagd

Start en finish

Evenals vorig jaar vond de start plaats vanuit Cultuurcentrum Martien van Doorne, terwijl er van dinsdag tot en met donderdag gefinisht werd in het centrum van Deurne op de Markt. Vrijdag werd er in verband met de weekmarkt gefinisht op het Martineplein, waar tevens de gezellige slotmanifestatie plaatsvond.

Wij als organiserende werkgroep van Fietsvierdaagse de Peel Deurne hebben prima samengewerkt met Cultuurcentrum Martien van Doorne en de Gezamenlijke Horeca Markt. Dank daarvoor!

Enthousiaste reacties

Zoals ieder jaar ontvangen we talloze enthousiaste reacties van deelnemers. We mochten veel complimenten ontvangen voor onze routes en de bewegwijzering ervan. Ook de goede organisatie en de bezoeken onderweg werden bewierookt. Er waren dan ook mooie bezienswaardigheden onderweg en bijzondere controleposten. Met name de fietsbrug die door het Oorlogsmuseum in Overloon gaat werd gewaardeerd. Om er nog een aantal te noemen: Het Boerenbondsmuseum in Gemert, het Bajescafé in Evertsoord, Molen en Museum Den Evert in Someren.

De loterij

Op vrijdag was er de jaarlijkse loterij waarbij vele prijzen gewonnen konden worden. Ieder jaar worden er ook door Koninklijke Gazelle en Manders Fietsen Deurne een kinderfiets en een fiets voor een volwassene ter beschikking gesteld. Deze hoofdprijzen werden verloot onder toeziend oog van sponsor Harold Manders. Burgemeester Buter, die ook nog even een woordje richtte tot de vele aanwezige deelnemers en vrijwilligers, trok de winnende loten.

De kinderfiets werd gewonnen door Seff Manders.

De “grote” fiets werd gewonnen door Mari Koppens. “Ik win anders nooit wat”, aldus de winnaar.

Dankjewel

Werkgroep Deurne bedankt bij deze alle vrijwilligers voor hun inzet. Zonder jullie zou een dergelijk evenement niet mogelijk zijn! Ook worden de Gemeente Deurne, Cultuurcentrum Martien van Doorne, Grand Café Beekman & Beekman, Café De Brouwer, Gastrobar Jut & Jul, Eetcafé de Potdeksel en Italiaans restaurant Senza Pari bedankt voor hun voortdurende medewerking. Ook een woord van dank aan onze vele sponsors. U heeft ze allemaal op het projectiescherm in Cultuurcentrum Martien van Doorne kunnen zien.

Tot slot willen we alle deelnemers, meer dan 2800 in getal, bedanken. We hopen jullie in 2024 weer terug te zien in de 47ste editie van Fietsvierdaagse de Peel in Deurne.

NTFU
NTFU