9 juli 2024

Start locatie Meijel: Ons geheim? Eén woord: beleving!

Start locatie Meijel:  Ons geheim? Eén woord: beleving!

Voor de 30e keer konden deelnemers starten in Meijel vanuit gemeenschapshuis d’n Binger!
3356 starters vertrokken vanuit Meijel om de 30, 45 of 60 km route te verkennen en te beleven. Vele positieve geluiden, enthousiaste reacties en een pluim vanuit de deelnemers voor de organisatie en de vele spontane vrijwilligers. Helpende handjes van onschatbare waarde: bij het inschrijven om de deelnemers te voorzien van de nodige informatie en papieren, het parkeren van de auto’s in goede banen leiden, fietsen in een stalling plaatsen om te “overnachten”, catering voor alle vrijwilligers die in “de buitendienst” zijn, controleposten voor de zo begeerde stempel, route uitzetters van TWC de Velo die de routes elke dag uitpijlen en weer ophalen, traktatie uitdelers met elke dag een verassing ergens in de route, kinderspelen om de jeugd te vermaken met spellen,  pech-reparatiewagen die indien nodig hulp bieden bij mankementen, fotografie om alles vast te leggen, verkeersregelaars die deelnemers op gevaarlijke punten veilig begeleiden bij het oversteken en EHBO die op hun post konden blijven omdat niets voorgevallen was.
“Ons geheim? Eén woord: beleving! Die is hier enorm. Onder de vrijwilligers, de deelnemers maar ook de inwoners. ‘Waor Méél gröts op is’ is een gevleugelde uitdrukking in Meijel. De Fiets4Daagse De Peel valt daar zeker ook onder.”
De saamhorigheid, onderlinge band en de helpende handjes van de 90 vrijwilligers zijn belangrijke pijlers om als werkgroep te koesteren. Afgelopen zaterdag was er een dankjewel avond voor alle vrijwilligers als dank voor alle steun en hulp die zij bieden aan de organisatie. “Het zijn toppers”
Reijnen heeft 't
Omroep P&M
Frerichsoord
Grand Café Goejje Meijel
de Peelfluiter
Reijnen heeft 't
Omroep P&M
Frerichsoord
Grand Café Goejje Meijel
de Peelfluiter